Bedrijfsfotografie

“Kom goed in beeld”

De beelden die je voor je onderneming gebruikt op je website en social- mediakanalen zijn het uithangbord voor je onderneming. Met de enorme hoeveelheid websites en social-mediakanalen, kan het lastig zijn om op te vallen in het online landschap.Het is daarom van belang dat je bedrijfs- of merk- naam eruit springen, worden herkend en onthouden. Je komt niet meer weg met een paar stock foto’s.

Wanneer je website consistent is gevuld met eigen, unieke en herkenbare beelden creëer je eenheid en het maakt je site persoonlijker. Professionele beelden waarbij de huisstijl en het logo van een onderneming herkenbaar zijn, zullen zeker helpen. Maar veel belangrijker nog: De beelden die je gebruikt moeten passen bij de identiteit van je onderneming en de boodschap die jij als ondernemer uit wilt dragen.

“Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid.” -Freddy Heineken-

Dat versterkt niet alleen je professionele uitstraling, het maakt alles wat je schrijft en aanbiedt zoveel geloofwaardiger en echter. Jij, je medewerkers en je bedrijf krijgen een gezicht. Wat het vertrouwen in je bedrijf alleen maar ten goede komt.

[MAF!] denkt graag met je mee, om je bedrijfsidentiteit goed in beeld te brengen. Van het maken van de beelden tot en met het creëren van social media posts En vind je het lastig om tussenpersoon te zijn tussen mij en je webbouwer, als het gaat om DPI,PPI, resoluties en formaten?. Dan communiceer ik gewoon direct met je webbouwer.

Dat is [MAF!]…..