Projectfotografie

“Beeldverhalen”

Doormiddel van projectfotografie kan je een beeldverhaal vertellen. Dit kan gaan om langdurige projecten zoals een verbouwing of verhuizing,een kort, éénmalig project/evenement of het terugkerend aanleveren van content voor een website. Het doel van project fotografie is altijd mensen te informeren en te enthousiasmeren voor jouw project of evenement.

“Van ergernis naar enthousiasme”

Bij projecten met veel hinder voor klanten en/of omwonenden kan een zogenaamd beeldverhaal ervoor zorgen dat men meer begrip krijgt voor de situatie en eventuele ergernis omslaat in enthousiasme. Zorg wel voor regelmatige, nieuwe updates zodat men aanleiding heeft regelmatig terug te keren op je website of ander social media.

“Proef de sfeer”

Een project kan ook bestaan uit het registreren van een éénmalige gebeurtenis, dag of evenement of van een jaarlijks evenement. Het doel bij het registreren van een project is om de sfeer in beelden vast te leggen.

“I don’t shoot what it looks like, I shoot what it feels like”

Na het beëindigen van een project of evenement heb je tevens een mooi naslag werk voor je bedrijfsportfolio of een mooie persoonlijke herinnering.