Interieurfotografie

Interieurfotografie is buiten mijn specialisatie, ook een echte specialisatie binnen de fotografie. Goede interieur fotografie begint bij het gebruik van de juiste benodigde apparatuur en de daarbij behorende technische kennis maar ook door het kiezen van de juiste compositie en invalshoeken. Naast de technische kennis en oog voor compositie wordt er ook een beroep gedaan op de styling skills van de fotograaf.

[MAF!] biedt het totaalpakket: styling, fotografie & nabewerking.

Mooie, scherpe, heldere beelden zonder vervormingen en met rechte lijnen maken het verschil. Daarom maak ik te allen tijde gebruik van de natuurlijke lichtinval en vermijd ik het gebruik van flitsers. Alle beelden worden stuk voor stuk handmatig nabewerkt om mogelijke oneffenheden en kromme lijnen te corrigeren. De juiste kennis en professionele software garanderen een goed eindresultaat.

Om het allerbeste resultaat te bereiken is styling altijd inbegrepen bij [MAF!]

Door mijn ervaring als Visual merchandiser, kijk ik niet alleen of alles netjes en opgeruimd is maar ook of een presentatie “klopt”. Dat is voor mij een tweede natuur. Daarin zal ik het zeker niet nalaten te adviseren en zelf de handen uit de mouwen te steken. Een vreemd oog valt vaker dingen op dan iemand die dagelijks in dezelfde omgeving woont of werkt.Of je een winkel, showroom, restaurant of praktijk aan huis hebt, ik help je graag om deze goed in beeld te brengen.

Taste of yoga

The Plus company

Peter Kaptein

Vastgoed fotografie

De Rotterdamse Munt

De Spellenfabriek