Urban

De URBAN collectie is een serie wanddecoraties van stevige, Uv-bestendige aluminiumplaten. Door witte kleuren niet mee te printen wordt de aluminium achtergrond zichtbaar. Dit geeft prints een stijlvolle maar stoere uitstraling.

“Poort”

Formaat: 60×60

Prijs: € 85,00*

“Taxi”

Formaat: 60×40

Prijs:€75,00*

*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Iedere wanddecoratie wordt exclusief voor jou gedrukt en rechtstreeks naar jou verzonden via Postnl. Na bestelling ontvang je een bevestigings mail en de verwachte leveringstermijn. Normaal gesproken heb je, je bestelling binnen een paar dagen in huis (hier worden geen rechten aan ontleend en geen keiharde garanties op gegeven).

Verzint eer ge begint

Omdat jou bestelling exclusief voor jou wordt gedrukt nemen we deze niet retour. Tenzij: de afbeelding niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je redelijkere wijs mag verwachten.

Twijfel je? neem even contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Goed om te weten:

Afdrukken zijn altijd ietsjes donkerder dan ze op jouw verlichtte scherm worden weergegeven.

Is de afbeelding goed maar het formaat niet?, of het formaat wel maar heb je hem liever op een ander materiaal geprint? of wil je een andere afbeelding?…… Neem even contact op dan bespreken we de mogelijkheden. Niet alles…..maar er is veel mogelijk.