Over mij

[MAF!] staat voor:Michelle Arnold Fotografie
en is tevens een knipoog naar mijn persoonlijkheid;
een creatieve geest, enthousiast, een ‘tikje’ eigenzinnig en uitgesproken!.

Mijn naam is Michelle Arnold, een geboren en getogen Rotterdamse met die directe en handen uit de mouwen mentaliteit ga ik ook te werk.

Door mijn commerciële en creatieve achtergrond als Visual merchandiser weet ik hoe je het perfecte plaatje neerzet. niet alleen voor de mooi maar met één doel: Verkoop!.  Het inrichten van showrooms, winkels en shop in shops is naast mijn werk ook altijd mijn passie geweest. Ook privé ben ik altijd bezig met de styling van mijn eigen interieur en (gevraagd en ongevraagd) met dat van vrienden en bekenden.

Naast styling heb ik me ( al sinds het analoge tijdperk) ook altijd geïnteresseerd en bezig gehouden met fotografie. De specialisatie in Interieur en bedrijfsfotografie is dus een logisch gevolg.

 Mijn streven is altijd een situatie op z’n mooist maar wel realistisch in beeld te brengen, zonder de werkelijkheid geweld aan te doen. Mijn voorkeur gaat daardoor ook uit naar daglicht, het mooiste licht dat er is, en naar niet geposeerde foto’s. Wanneer ik mensen fotografeer probeer deze altijd ‘te vangen’ op het moment dat ze zich niet bewust zijn van de camera.

Voor het mooiste resultaat worden alle beelden vanuit RAW met professionele software ontwikkeld en bijgewerkt maar ook hier wordt de waarheid geen geweld aangedaan.

Met mijn impulsieve en creatieve aard kan ik goed inspelen op verschillende en onverwachte situaties.

Ik ben [MAF!]